Jubilantene våre feires
Jubelbuntene Arve Monsen (til venstre) og Terje Hauge (til høyre) takkes for sine 25 år lange innsats for FN elektro av daglig leder, Espen Kismul. Foto: Mona Ludvigsen

Jubilantene våre feires

Arve Monsen og Terje Hauge startet i 1998 på noe som skulle vise seg å bli et langvarig forhold. Da ble de ansatt i det relativt ferske selskapet Frøland & Noss Elektro AS. Da hele selskapet var samlet for å gjennomføre det årlige FSE- og førstehjelpskurs ble de to herrene hedret for sin innsats for og trofasthet mot FN elektro gjennom 25 år. Begge jubilantene ble tildelt hver sin klokke av daglig leder, Espen Kismul, som takk for sin lange tjeneste, til stor applaus fra alle øvrige ansatte.  

Arve har jobbet med med både svak- og sterkstrøm gjennom årene og jobber nå i den fine gjengen vi har gående på rammeavtalen til Haukeland Universitetssjukehus. 

Terje Hauge er vår altmuligmann som dekker et stort område av servicejobbene våre, og han kan gjerne kan ses kjørende i sin elektriske, prikkete folkevognbuss, trallende på gamle bergensviser.