Elektriker Bergen

Frøland & Noss Elektro AS har en egen serviceavdeling for, privatmarkedet og rammeavtaler for profesjonelle aktører.

Vi har dyktige elektrikere / fagfolk i et bredt spekter av fagområdet.

Elektriker tjenester i Bergen og omegn:

  • Elektriske installasjoner i nye bygg og anlegg
  • Rehabilitering av elektriske anlegg
  • El-kontroll av eksisterende installasjon med tilstandsrapport
  • Ladestasjon for Elbil
  • Alarm og sikkerhetssystemer
  • Svakstrømsinstallasjoner – Tele/data
  • Service og vedlikeholdsavtaler
  • Rammeavtaler
  • Befaring

Vi stiller på befaring med fagkyndig personell ved forespørsel, og hjelper gjerne til med løsninger tilpasset kundens ønsker.

For uforpliktende pristilbud, ta kontakt med vår serviceavdeling.

Frøland & Noss Elektro AS har elektrikere med god erfaring i faget. Vi kan i dag vise til mange fornøyde kunder i Bergen på vårt arbeid. Våre fagfolk ønsker å yte det lille ekstra for at du skal bli fornøyd med den totale kvaliteten du får hos oss.

Litt om elektriker faget – Jobbsøk som elektriker

Elektrikere monterer og reparerer elektriske anlegg.
I Norge er det bare elektrofagarbeidere som har anledning til å arbeide på elektriske installasjoner og utstyr. Tilsynsmyndighetene stiller bestemte el-sikkerhetskrav til elektrofagarbeideren for å kunne jobbe selvstendig med utførelse, reparasjon og service av elektriske lavspennings- og høyspenningsanlegg. Man skal ha fagbrev for å arbeide selvstendig.

Personlige egenskaper
Allsidighet og ansvarlighet er sentrale egenskaper for elektrikere. Det kan være fysisk krevende yrke, og passer godt til folk med teknisk innsikt og interesse. Avhengig av hvor man arbeider, er det viktig med god kommunikasjonsevne. Samarbeid i arbeidslag og kundekontakt er en del av hverdagen i dette yrket.

Etter- og videreutdanning
Med fagbrev innen elektro er det mange muligheter for videreutdanning på fagskole eller høyskole. Etter to år på fagskole er man utdannet fagtekniker. Som fagtekniker med relevant praksis er man kvalifisert til å ta installatørprøven, som er kravet for å starte egen bedrift, eller være kvalifisert til faglig ansvarlig eller lederstilling innenfor ditt fagområde.

Følg med på hjemmesiden under nyheter/facebook for nye stillinger som blir lyst ut i Frøland & Noss Elektro AS.