FN Elektro og Ventilasjon har en erfaring fra store prosjekter som strekker seg over et kvart århundre. Vår prosjektavdeling utgjør den største delen av bedriften i dag, og vi streber alltid etter å være det foretrukne valget som utførende entreprenør innenfor ventilasjons- og elektrotjenester for prosjekter i bergensområdet.

 

Vi har ikke bare deltatt i omfattende prosjekter, men har også opparbeidet oss betydelig kompetanse og erfaring innenfor rammeavtaler. Blant våre samarbeidspartnere kan vi nevne Universitetet i Bergen, GC Rieber Eiendom og Haukeland Universitetssjukehus (HUS). Vi har nylig inngått rammeavtale med Eviny for stikkledning og målerarbeid på Askøy. Videre har FN Elektro etablert et samarbeid med Bergen kommune om montering av komfyrvakter som en del av kommunens "Helhetlig brannsikringsplan for tett trehusbebyggelse". For tiden er vår største avtale rammeavtalen med HUS, som sysselsetter flest montører og lærlinger.

 

Vi ser på vedlikeholds- og ombyggingsmarkedet for eksisterende eiendommer som svært spennende, og vi er interessert i å vokse videre innen dette segmentet. Vi har allerede et solid fotfeste og ønsker å fortsette å levere høykvalitets tjenester innenfor dette området.

 

Vi har også en serviceavdeling som tar seg prosjekter av mindre størrelse, i tillegg til enkeltstående oppdrag fra privatpersoner. I denne avdelingen har vi meget kompetente servicemontører med bred erfaring, og som blant annet står for årskontroller av lavspenningsanlegg, brann- og ledelysanlegg.

 

Med vår omfattende erfaring, dedikerte team og sterke samarbeidspartnere er vi godt rustet til å håndtere enhver utfordring innenfor ventilasjons- og elektrotjenester. Velg FN Elektro og Ventilasjon som din pålitelige partner for dine prosjekter og vedlikeholdsbehov. Vi vil fortsette å levere fremragende arbeid og være en pålitelig samarbeidspartner for deg i Bergen og omkringliggende områder.

Terje Hauge med firmaets første elektriske varebil.

Vår erfarne montør, Terje Hauge sammen med firmaets første elektriske varebil.