Frøland & Noss Elektro AS benytter boligmappa – dette er for din trygghet. Vi kan i dag vise til mange fornøyde kunder i Bergen på vårt arbeid. Våre fagfolk ønsker å yte det lille ekstra for at du skal bli fornøyd med den totale kvaliteten du får hos oss.

Som servicekunde hos oss vil du som kunde motta alle dokumenter som er relevant for jobben vi har utført direkte i boligmappa.

Litt om boligmappa:

Boligmappa.no er boligens servicehefte på nett og er et resultat av et felles bransjeløft for å forbedre boligeieres tilgang til viktig boligdokumentasjon. Boligmappa.no er det eneste servicehefte for bolig som kan motta dokumentasjon direkte fra håndverkere. Dokumentasjon publisert direkte fra en kvalifisert håndverker, gir deg og din bolig ekstra trygghet og verdi.

Boligmappa.no følger boligen over tid og er tilgjengelig for dem som står registrert som eier. Hvis du flytter, vil den nye eieren overta Boligmappa fra den boligen du flytter ifra, mens du overtar Boligmappa til den boligen du flytter til. Overføringen skjer automatisk gjennom synkronisering med tinglysningsregisteret. På denne måten har du og fremtidige eiere viktig dokumentasjon om boligen lett tilgjengelig – en stor fordel i dag og den dagen du skal selge. Har du full kontroll over servicehistorikken til boligen din, gir du en trygghet til boligkjøperen. Det øker dine sjanser for en bedre pris.

For mer informasjon, besøk www.boligmappa.no.

Ref: https://www.boligmappa.no/om-boligmappa/

Boligmappa