Frøland & Noss Elektro AS er en betydelig leverandør av elektroentrepriser i næringslivet i Bergen. Vi har installert betydningsfulle merkebygg i Bergen som Bergens Tidende`s administrasjonsbygg i Krinkelkroken, Ombygging og utvidelse av Clarion Admiral Hotell & Konferansesenter, Xhibition Kjøpesenter, ombygging av etasjer på gamle ærverdige Sundt for å nevne noen.

Vi har bygget opp et godt omdømme ved at vi leverer anlegg til oppsatt tidsramme og med en høy kvalitet på utførelse – til en markedsriktig pris. Vi anstrenger oss for å være best på oppfølging – og har lykkes med at administrasjon og montørstab får et tett samarbeid med våre kunder slik at produktet vi leverer fra oss er i tråd med forventningene til byggherren.

Frøland & Noss Elektro AS oppdaterer seg på ny teknologi og leverer energibevisst anlegg i tråd med byggeforskrifter og anerkjente anbefalinger.

Vi er gjennom mange store prosjekter for offentlige og private byggherrer opparbeidet oss meget høy kunnskap på oppbygging av sluttdokumentasjon – der i blant FDV-systemer.