Ladeløsning for borettslag og sameier

Er du en del av et borettslag eller et sameie og ønsker en bærekraftig og praktisk ladeløsning for elbilene til beboerne? Da er våre felles ladeløsninger den ideelle løsningen for dere!

Vi forstår behovet for effektive ladeløsninger som kan betjene flere elbiler samtidig og sikre en jevn strømforsyning til alle beboerne. Våre felles ladeløsninger er skreddersydd for borettslag og sameier, og gir en problemfri ladeopplevelse for alle elbilbrukere i fellesskapet.

Ved å la oss installere ladeløsninger i garasjeanlegget eller på parkeringsplassen, kan beboerne enkelt lade bilene sine mens de er hjemme. Med intelligent laststyring og balansering av strømforbruket, sikrer vi at alle elbilene blir ladet effektivt uten å overbelaste strømnettet.

Vi tilbyr skalerbare og fleksible ladeløsninger som kan tilpasses etter behovene til borettslaget eller sameiet. Enten det er behov for et begrenset antall ladepunkter eller en større infrastruktur for fremtidig vekst, har vi løsningen som passer for dere.

Flere av leverandørene tilbyr også betalingsløsning for bruk av laderne for at styret skal slippe å stå for avlesing av beboernes strømforbruk og innkreving av penger for lading.

Ta del i den grønne revolusjonen og tilby beboerne i borettslaget eller sameiet en pålitelig og brukervennlig ladeløsning. Ikke bare vil dere redusere utslippene og ta et viktig skritt mot bærekraftig transport, men dere vil også øke verdien og attraktiviteten til eiendommen.

Kontakt oss i dag for å få skreddersydde felles ladeløsninger som passer til deres borettslag eller sameie. Sammen kan vi legge til rette for en enklere og mer miljøvennlig hverdag for alle elbilbrukere i fellesskapet!

Vi kan selvsagt også tilby installasjon av enkeltstående ladeløsning for enebolig hvis det er ønskelig.

Trykk her for kontaktskjema.