Siden vår oppstart i 1997 har FN Elektro vært en pålitelig leverandør av elektrotjenester i flere av Bergens største prosjekter. Vår omfattende kompetanse innen elektro gjør oss til et godt valg for prosjekter som skal gjennomføres i bergensområdet. Vi har sentral godkjenning for utførelse av brannalarmanlegg og ledesystemer med høyeste tiltaksklasser. I de senere år har det vært en økende interesse for rehabilitering og ombygging av eksisterende eiendommer, samt oppgradering av gamle kontorlokaler for å gi dem nytt liv. Dette er også et segment av bransjen som vi behersker meget godt.

Askøy videregående skole:  HLM Arkitekter

Våre svært erfarne prosjektledere og montører er dedikerte til å levere tjenester av høy kvalitet. Vi tar hånd om alt fra installasjon av elektriske systemer i prosjektet, har et ønske om å levere de mest kostnadseffektive løsningene til kunden, samt at vi jobber etter mottoet om å gjøre det rett første gang. Uansett omfanget av prosjektet, kan du stole på at vi håndterer det med presisjon og profesjonalitet.

Vi er lidenskapelig opptatt av å opprettholde sterke kundeforhold og sikre at vi møter dine behov og forventninger. Vi samarbeider tett med kundene våre for å forstå deres spesifikke krav og tilbyr løsninger som passer deres behov.

Vi tilhengere av prosjekter som gjennomføres med LEAN. Dette betyr at vi legger vekt på effektivitet, minimalt med sløsing av ressurser og optimalisering av arbeidsflyt. Vi er stolte av å være med på å skape vellykkede prosjekter som oppfyller høye standarder og forventninger.