Styring av lys, varme, brannsikkerhet, innbruddssikring og ventilasjon i samme system?

Smarthus er et samlebegrep for løsninger som styrer lys, varme, brannsikkerhet, innbruddsikring og ventilasjon i ett felles styringssystem. Hensikten er å få lavere energiforbruk, bedre komfort, enklere betjening og høyere sikkerhetsnivå. Med enkelhet kan du kontrollere alt fra strømforbruk, persienner, garasjeport, ytterdøren, kamera, ventilasjon til lyd og bilde bare ved hjelp av enkle brytere eller over et nettbrett/mobil.

Smarthus er ikke lenger bare for teknisk interesserte med god råd. Skal du bygge nytt eller totalrenovere en bolig i dag, er det naturlig å vurdere en smarthusløsning i stedet for tradisjonell elektroinstallasjon. Smarthus vil hjelpe deg redusere energiforbruket samtidig som løsningen åpner for en individuelt tilpasset komfort i hjemmet ditt.

Hvilken løsning du velger avhenger av om du bygger nytt eller pusser opp. Bygger du nytt eller totalrenoverer, er en ledningsbasert løsning basert på KNX-standarden et godt alternativ. Holder du derimot på med renovering eller oppussing av eksisterende bolig, er trådløse systemer mest aktuelt. Frøland & Noss Elektro tilbyr smarthusløsninger, både ledningsbaserte og trådløse. Ta gjerne kontakt med oss for å vurdere dine behov eller muligheter for å skreddersy en løsning.

Frøland & Noss Elektro AS har lang erfaring med montering av løsninger til “smarthus”. Vi kan i dag vise til mange fornøyde kunder i Bergen på vårt arbeid. Våre fagfolk ønsker å yte det lille ekstra for at du skal bli fornøyd med den totale kvaliteten du får hos oss.