Vi forhandler spotter og belysning fra en rekke leverandører og har lang erfaring med installasjoner i boliger og alle typer bygg.

Belysning er et fagområde som vekker stor interesse blant våre kunder. Riktig og god belysningsløsning bidrar til verdiskaping, trivsel og godt miljø.

Belysning i form av spotter har blitt mer og mer vanlig rundt om i de norske hjem. Vi leverer alt fra lavtbyggende spotter for rehabiliteringsløsninger til alle mulige design for til nye installasjoner.

Styring og dimming av belysning er en viktig del av installasjonen, og bidrar til fleksibilitet, komfort og energiøkonomi i anlegget. Spør oss gjerne om mulighetene som er aktuell for ditt anlegg. Vi stiller til befaring, utfører lysberegninger, prosjekterer og monterer belysningsanlegg i alle typer bygg.

Montering av spotter og spottbelysning for innfelling, og dimmere, skal utføres av godkjent elektroentreprenør.

Frøland & Noss Elektro AS har lang erfaring med montering av spotter og annen belysning. Vi kan i dag vise til mange fornøyde kunder i Bergen på vårt arbeid. Våre fagfolk ønsker å yte det lille ekstra for at du skal bli fornøyd med den totale kvaliteten du får hos oss.