Utvalget av stikkontakter og installasjonsmateriell har de siste årene endret seg fra standard hvit og rund i kanten, til utallige variasjoner med farger, lys og design. Frøland & Noss Elektro AS har grossister og leverandører for hele produktskalaen. Vi strekker oss langt for å finne produkter i tråd med kundeønsker, men går aldri på kompromiss med produktkvalitet.

I forbindelse med nye prosjekter, utvidelser eller total rehabilitering av anlegg gjennomfører vi befaring og gjennomgang av installasjon med kunden, etter kundens behov.

Installasjonsmateriell har generelt en levetid på 25 år. Utslitte fjærer i stikkontakter og slitte kontaktpunkter i brytere kan utgjøre en brannfare i eldre anlegg. Støpsler som ikke sitter godt fast, misfarging eller svi-lukt kan være tegn på varmgang i installasjonen. Dette bør kontrolleres av fagarbeidere.

Frøland & Noss Elektro AS leverer stikkontakter og installasjonsmateriell til alle formål Vi kan i dag vise til mange fornøyde kunder i Bergen på vårt arbeid. Våre fagfolk ønsker å yte det lille ekstra for at du skal bli fornøyd med den totale kvaliteten du får hos oss.